Utviklet kjetting sammen med TV-kjendiser

Flom Kjetting har i samarbeid med bilbergerne fra Vinterveiens Helter utviklet en kjetting for tøffe oppgaver.

Flom Kjetting har i felleskap med bilbergerne Thord Paulsen, Odda Bilberging, og Bjørn Lægreid, Eidfjord Bilberging, utviklet Blåmann Berging – en kjetting for de tyngste jobbene. Ifølge en pressemelding fra Flom Kjetting skal den nye kjettingen sikre grep, styrke og trygghet en sjåfør trenger når de tyngste jobbene skal utføres.

Kjettingen er utviklet for bergingsbiler, transport og anlegg der kjettingen blir utsatt for store påkjenninger. Den er konstruert for å unngå hjulspinn ved igangsetting med store, tunge biler og tung last i krevende situasjoner.

Annonse

Blåmann Berging:

  • Piggkjetting med 8 mm seksjoner
  • 6 mm herdet sidekjetting og spesialherdet 8 mm krok
  • 7×8 mm firkantpigg
  • Blåmann-herding for ekstra slitestyrke