Felleskjøpet med største stand på Dyrsku’n

Bondesamvirket med rekordstor stand under landets viktigste møteplass for mat og landbruk.

Fredag 9. september åpner dørene igjen til det som for mange er årets høydepunkt. Dyrsku’n er tilbake etter gjenåpningen fra pandemien. Den velkjente handels- og landbruksmessa har vært arrangert helt siden 1866, og Felleskjøpet har vært med siden 60-tallet.

– Fredag åpner vi den største standen på Dyrsku’n, så vi skal igjen være en viktig aktør på Dyrsku-plassen, sier organisasjonssjef Anton Ole Evju i Felleskjøpet Agri, i en pressmelding.

Annonse

Dyrsku’n er landets største møteplass for mat og landbruk. I år forventes det 800 utstillere til Dyrsku-plassen i Seljord. (Foto: Aasmund Tynning)

Auksjon og ny traktorserie

Han har vært sentral i planleggingen av standen, helt ned til små detaljer. Felleskjøpet skal ha en egen maskinutstilling på 1,5 mål, et eget telt med messebutikk, kafé og representanter fra ulike forretningsområder.

For første gang skal også Felleskjøpet ha en egen scene i teltet, hvor det vil være program gjennom hele helgen.

For de mange maskininteresserte har Felleskjøpet også fått med seg helt nye modeller av John Deere 6R-serien som ble lansert i fjor.

Hagle

Det vil også i år være både kulturelt og faglig innhold hos Felleskjøpet på Dyrsku’n. Både konsernsjef Svenn Ivar Fure og styreleder Anne Jødahl Skuterud vil være til stede for å snakke fag med medlemmer av samvirket, og Felleskjøpet er medarrangør av konferansen Kvinner i Landbruket.

I tillegg blir det garantert mye grønt og gult når fenomenet Hagle stikker innom Felleskjøpet-teltet på fredagen.

– Vi har planlagt til minste detalj. Nå håper vi værgudene ser lyst på Seljord til helgen, avslutter Anton Ole Evju.