Entreprenørfirma løper for en god sak

Ansatte hos rogalandsentreprenøren Grunn-Service AS deltar i Markus-løpet for å samle inn penger til barnekreftsaken.

Etter måneder med fellestreninger, riktignok med ymse deltakelse, stiller både ansatte og ledelsen i Grunn-Service AS opp lørdag 3. september.

God sak

– Resultat og tid er underordnet, her handler det om å delta, og å støtte opp om en veldig god sak, uttaler Heine Schea, HR-leder i Grunn-Service.

Annonse

Markus-løpet skaper oppmerksomhet rundt gullsløyfa, som er det internasjonale symbolet for barnekreft, og inntektene går til barnekreftforskning og Kreftomsorg Rogaland.

Foto: Grunn-Service

Døde i 2019

Markus-løpet er til minne om Markus Åsbø som bare ble 17 år gammel. I 2019 døde han av akutt leukemi. Dette er bakteppe for Markus-løpet som ble arrangert for første gang på Nærbø i 2021.

500 deltagere stilte opp i fjor og resultatet ble 400 000 kroner til kreftsaken. Disse pengene ble fordelt likt mellom Kreftomsorg Rogaland og barnekreftavdelingen ved Rikshospitalet som skal bruke pengene på barnekreftforskning.

For alle

Det skal ifølge arrangøren være plass for den som elsker å løpe lengst mulig på kortest mulig tid, og den som vil gå eller jogge en fin tur i nydelig jærlandskap. Om man går eller løper, så er man med å støtte en viktig sak, samtidig som det blir en unik opplevelse!

Deltakerne kan velge mellom løype på 5 eller 10 km med tidtaking, eller 3 km uten tidtaking.

Arrangøren ønsker igjen velkommen til barn, eldre, ungdom, voksne, sprekinger og sofaslitere. Det viktigste er at man er med på å gjøre en forskjell!

For informasjon og deltakelse, klikk deg inn på Markus-løpet.no