Årets messe større enn noen gang

Park- og Anleggsmessen 2022 nærmer seg, og i år er messen enda større enn tidligere. To haller fylles opp med spennende utstillere og engasjerte besøkende.

Messen arrangeres 25.-25. november i Nova Spektrum (tidligere Norges varemesse) på Lillestrøm.

– Vi har sett at interessen for Park- og Anleggsmessen øker hvert år, og da må vi henge med. Derfor utvider vi nå messen til å dekke totalt to haller, opp fra en og en halv i 2021. Dette vil gjøre at vi får plass til enda flere spennende utstillere, et bedre faglig program og deilig mat og drikke til alle som tar turen innom, forteller prosjektleder Marit Sagen i en pressemelding.

Annonse

Sterkt faglig program

Det er ikke nok med mange spennende utstillere; også det faglige programmet styrkes ytterligere i år, ifølge pressemeldingen.

– Vi vet at de som kommer til Park og Anleggsmessen er profesjonelle mennesker som brenner for faget sitt. Selvsagt kan man få se alt det nyeste av produkter, maskiner og lignende på messen, men vi ønsker også å gi de som kommer inspirasjon og faglig påfyll. Dette har vi selvsagt gjort tidligere år også, men i år er det faglige programmet enda sterkere, lover Bjørn Aakerholt. Han er fagansvarlig hos Norske anleggsgartnere, miljø- og landskapsentreprenører (NAML).

Det faglige programmet vil bl.a. bestå av foredrag om hvordan bedrifter og kommunale foretak kan samle og disponere eget overvann, debatt om bærekraftig bruk av jord, og hva skjer nå når gummipellets skal fjernes på kunstgressdekkene – hva er alternativene?

Her fra Park- og anleggsmessen 2021. (Foto: NAML)

Bransjemiddag

Den årlige bransjemiddagen har i mange år vært en viktig og populær arena for alle i bransjen.

– Bransjemiddagen er virkelig noe vi alle elsker å delta på! Her kan utstillere invitere med sine egne kunder og samarbeidspartnere til mingling og et godt måltid. I år arrangerer vi dette på vår egen restaurant Lillestrøm Lobby, hvor vi vet at settingen, maten og underholdningen blir helt perfekt Her må alle som kan delta, bli med på en fantastisk bransjemiddag, sier Marit Sagen.

Fortsatt plass til utstillere

Mange utstillere har allerede booket standplass til årets messe, men det er fortsatt plass til flere som ønsker å vise frem produkter, nyheter eller dele faglig innhold. For mer informasjon, se: poga.no