Utstillerrekord på Dyrsku’n

Fredag 9. september er det igjen klart for Dyrsku’n i Seljord, og i år er området med anleggsmaskiner og -utstyr ytterligere utvidet.

Det engasjerer stort når Norges største handels- og landbruksmesse Dyrsku’n endelig kan åpne dørene etter to med pandemistenging. Mat, kunnskap og handel står i fokus når Dyrsku’n åpner 9.september.

Står pågang

– Det har nok vore eit stort sakn for mange med Dyrsku’n borte i to år. Det har aldri skjedd før, tenk det har ikkje vore Dyrsku sidan 2019! Når er vi meir klare enn nokon gong, sier Geir Helge Espedalen, administrerende direktør i Dyrsku’n, i en melding.

Annonse

Og klare virker utstillerne også å være. Aldri har det vært flere utstillere påmeldt på Dyrsku’n og det er gjort ytterligere utvidelse av området med anleggsmaskiner..

– Vi har stor pågang frå både bedrifter og gjester som ynskjer å vere til stades på Dyrsku’n. Noko vi merkar både på etterspørsel etter camping og sal av billettar, sier Espedalen.

Arrangøren anbefaler alle på det sterkeste å sikre seg billetter på nettsiden til Dyrsku’n før ankomst.

I år er området med anleggsmaskiner og -utstyr ytterligere utvidet for å få plass til flere utstillere. (Foto: Njål Hagen)

Siden 1866

– Det ser ut til at tida vi har vore gjennom har forsterka plassen Dyrsku’n har for dei mange som årleg deltek på messa, som har vore arrangert i ei ubroten rekke sidan 1866, med unntak av pandemi-åra 2020 og 2021. Eg trur Dyrsku’n sine verdiar og bodskap er viktigare enn nokon, på fleire område. Vi ynskjer å treffast, til ein god handel, for å lære noko nytt eller rett og slett til ein god prat over kaffikoppen, sier Espedalen.

Det er mange ulike årsaker til at folk valfarter fra hele landet til Dyrsku’n, men her er det noe for alle!

Arrangøren har gjennom mange år fått mye kunnskap om hva publikum ønsker, og ifølge Espedalen, prøver de hele tiden å legge til rette for at publikum ønsker å komme tilbake år etter år.