Første kvinnelige maskinselger i Hesselberg Maskin

Lill-Tove Sandneseng (45) er ny selger for Manitou i distriktet Møre, Trøndelag og Nordland.

Lill-Tove er fra Åsen i Levanger og kommer fra Lindab, hvor hun har jobbet med salg av tak og byggelementer i stål til bygg og anlegg de siste årene. Hun har tidligere jobbet hos Würth, og også hatt ekstrajobb som maskinfører.

– Hun kjenner godt til bransjen og har aldri vært i tvil om at det er her hun hører hjemme! Lill-Tove gleder seg veldig til å komme i gang og komme seg ut å bli kjent med alle i distriktene. Hun har tidligere aktivt drevet med roadracing – så det kommer nok til å gå unna på veien. Vi er så stolte av å kunne presentere Hesselberg Maskins første kvinnelige selger og ønsker henne varmt velkommen på laget, skriver selskapet i en pressemelding.

Annonse