Erik Sollerud slutter som Pon-sjef

Slutter i Pon Equipment etter 24 år, blir CEO i RG Group fra nyttår.

Erik Sollerud har besluttet å trekke seg som administrerende direktør i Pon Norge og går over i stillingen som CEO i RG Group fra nyttår, ifølge en pressemelding fra Pon.

Spennende reise

Erik har jobbet i Pon i 24 år og de siste 7 årene som administrerende direktør.

Annonse

– Det har vært en vanskelig beslutning å forlate Pon etter så mange år, sier den avtroppende direktøren.

– Å jobbe med Team Pon og de siste sju årene få lede selskapet i en bransje som står overfor utfordringer som strenge krav til miljø og sikkerhet, har vært en spennende reise. Nå venter det nye spennende utfordringer for meg i RG Group, noe jeg ser fram til å ta fatt på, sier Sollerud.

Erik Sollerud har i sin tid, først i Pay & Brinck så i Pon Equipment, hatt en allsidig karriere i selskapet. Han har vært teknisk sjef, ledet service, ledet salg og nå de siste syv årene vært administrerende direktør.

Servicedirektør Ole-Petter Holene trer inn som konstituert administrerende direktør. (Foto: Pon Equipment)

Konstituert direktør

Servicedirektør Ole-Petter Holene trer inn som konstituert administrerende direktør.

Ole-Petter har også har en lang fartstid i Pon. Han startet som prosjektingeniør i Pay & Brinck i 2000 og har siden hatt roller i Pon som teknisk support sjef, produktsjef, segmentsjef, salgsdirektør og nå servicedirektør.

Det er en med bred og lang erfaring som følger i Solleruds fotspor, og vil fungere som konstituert direktør inntil en ny organisasjon er på plass.