Åpner grønt flaggskip i Oslo

Torsdag 18. august er det duket for gedigen åpningsfest for Ramirents nye grønne flaggskip i Oslo.

Kundesenteret på Alnabru er ferdig utstyrt og omprofilert til å bli utleieselskapets grønne kraftsenter i Stor-Oslo.  Det aller meste av såkalte «grønne maskiner» i sortimentet er nå tilgjengelig på Alnabru, der de ansatte også skal frakte miljøvennlige biodiesel ut til kundene med egne drivstoffhengere.

– Ikke grønnvasking

Konserndirektør Fredrik Brandal påpeker at Ramirent Norge ønsker å ta føringen på utslippsfri utleie i Stor-Oslo. Ramirent Alnabru blir konsernets første grønne kraftsenter, men flere planlegges rundt omkring i landet.

Annonse

– Dette handler slett ikke om grønnvasking. Vi har malt lokalene grønne for å signalisere og visualisere at Ramirent mener alvor med det grønne skiftet. Men det dreier seg om mye mer enn utslippsfrie maskiner. Vi ønsker å gi et tilbud som støtter opp om en sirkulær økonomi der vi gir kundene en fordel ved å leie istedenfor å eie, sier konserndirektør Fredrik Brandal i en pressemelding fra selskapet.

– Ramirent legger stor vekt på å lære opp de ansatte i det grønne skiftet, og både produktledere, selgere og leverandører vil være til stede under åpningsfesten for å gi nyttig informasjon om maskinene, opplyser kundesenterleder på Alnabru, Simen Strandhaug-Larsen. (Foto: Ramirent)

Egen el-maskin-stand

Kundesenterleder på Alnabru; Simen Strandhaug-Larsen, lover åpningsfest for full musikk med mat og god stemning.

­– Vi ruller inn en foodtruck som serverer pølse, hamburger og brus hele dagen, og vi har også en egen stand med popcorn og ikke minst grønn slush, smiler han, og opplyser at både produktledere, selgere og leverandører være til stede under åpningsfesten for å gi nyttig informasjon om alle de utslippsfrie maskinene.

– I tillegg til at det er åpent hus så har vi invitert en rekke kunder og aktører i markedet, og det vil være mulighet til å teste ut en rekke av våre nullutslippsmaskiner. Blant annet har vi en egen stand med bare el-maskiner, sier han.