Velkommen til Sør-Vestlandets største anleggsmesse

I morgen, fredag 6. mai, åpner portene til MEFA 2022 på Forus Travbane, og MEFs kvinneteam ønsker velkommen til en helg med maskiner og mennesker i fokus.

– Vi gleder oss stort til å åpne portene til messeområdet for publikum, sier Marie Oftedal, regionsjef for MEF Region Sørvest, og Julie Rosenlind Falch, distriktssjef i MEF Agder.

Alle er velkomne

De to har i lang tid planlagt messa, og er torsdag ettermiddag i full sving med de siste forberedelsene før publikum slippes inn fredag kl. 10.

Annonse

Da vil 96 utstillere, fordelt på 200 stander, ønske velkommen til entreprenører, maskinførere, anleggsarbeidere, byggherrer, politikere, ungdom og alle andre maskininteresserte til Sør-Vestlandets største anleggsmesse.

Nesten hundre utstillere viser frem maskiner og utstyr på Forus travbane fredag til søndag. Det er gratis adgang for alle. (Foto: Njål Hagen)

Gratis adgang

Fredag kl. 10.15 er det offisiell åpning ved MEFs administrerende direktør Julie Brodtkorb og stortingspolitiker Roy Steffensen (Frp).

Fredagen er for øvrig ungdommens (og alle andres) dag på messeområdet. Da vil det være ekstra oppmerksomhet rundt rekruttering til anleggsbransjen.

– Vi har satt opp busser fra flere ungdoms- og videregående skoler i distriktet, sier de to MEF-kvinnene. Begge like ivrige i å komme i gang med messa, og arrangementene som går av stabelen fredag og lørdag kveld.

Åpningstider:

Fredag  kl. 10 – 18

Lørdag  kl. 10 – 18

Søndag kl. 11 – 16

GRATIS ADGANG FOR ALLE