Lanserer boltefri langsgående sikring

Garda Sikring lanserer en boltefri sikring som skal gjøre arbeidsdagen enklere for de som jobber langs vei.

I følge en pressemelding kan Garda SmartProtect monteres uten grunnforankring, og et praktisk koblingsstykke mellom elementene skal gi rask og fleksibel installasjon.

Garda SmartProtect er godkjent i henhold til NS-EN 1317-2. I tillegg til å tilfredsstille sikkerhetskravene er systemet konstruert for å lette arbeidet med å få sikringen på plass. Selve monteringen er både raskere og mer smidig enn mange andre tilsvarende løsninger, hevdes det i pressemeldingen.

Annonse

– De signalene vi har fått fra markedet er at en slik type løsning er noe som har vært ønskelig lenge. Vi er derfor veldig glade for at vi nå kan presentere et konsept som vil gjøre arbeidsdagen enklere for de som jobber langs vei, sier Frode Rastad, leder for avdeling anleggsikring i Garda Sikring.

Duker/tette gjerder hindrer både innsyn og gir bedre arbeidsforhold. (Foto: Garda Sikring).