Stort og tungt på MEFA 2022

Mineralteknikk AS gjør seg klare til å utfordre bransjen og på årets MEFA 6. – 8.mai stiller selskapet med maskiner som vil gjøre dem godt synlige på messeområdet.

– Det blir godt å komme på messe igjen, og vi gleder oss til å vise frem maskinene som vi mener er best egnet for det norske markedet, sier Arne-Kenneth Øvstebø, daglig leder i Mineralteknikk AS.

En uke før oppstart av årets MEFA-messe, klargjøres knuse- sikte og vaskeanleggene på lageret i Ålgård.

Annonse

Dialog med bransjen

De som kommer innom standen til Mineralteknikk skal ifølge selskapet, få et konkret, direkte og ærlig svar på hvordan man kan få mest mulig utbytte av maskindriften.

– Alle vil ha mest mulig valuta for pengene og det er dette vi jobber med hver dag. Det er snakk om store investeringer og derfor er det viktig at kunden får god veiledning. Den gode praten og dialogen med bransjen er viktig for at vi i Mineralteknikk skal kunne videreutvikle de gode produktene med de beste løsningene innen knusing, sikting og vasking, og for at kunden har en beste produksjonsløsningen for sitt prosjekt, sier Øvstebø.

Optimalisering av produksjonen

– Vi har en «kroner per tonn»- tankegang, der vi analyserer og sammenligner produksjonen for at vi helt konkret kan se hva som blir produsert og hvordan vi kan optimalisere den. På den måten vil kunder få maksimert produksjonen og øke fortjenesten. Har du problemstillinger du vil drøfte, er du velkommen innom oss, sier Øvstebø.

De rette folka

– Det som skiller oss ut på årets MEFA er at vi har et stort og godt serviceapparat med fagfolk i hele landet både i Vest- Øst- og Nord-Norge. Våre ansatte har over 20 års erfaring fra bransjen, og de har vært bort i det meste av problemstillinger. Det er en trygghet for kundene at servicetekniker bare er en telefonsamtale unna. Vi ønsker å skape en langvarig relasjon med knuse- og siktebransjen. Kjøper du en maskin av oss, er det bare billetten til den lange reisen, sier Arne-Kenneth Øvstebø.

Maskiner som skal stilles ut på MEFA:

Terex Finlay 883+ grovsikt

Terex Finlay 1540S konknuser

Portafill MR6 grovsikteverk

M1700, Terex Washing Systems