Rekordpåmelding til Arctic Entrepreneur

Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) melder om rekordpåmelding til en av anleggsbransjens viktigste møteplasser. Det er fortsatt ledige plasser, men det begynner å haste med å melde seg på til Arctic Entrepreneur.

Etter avlysning i fjor og flytting i år er det endelig klart for Arctic Entrepreneur.  7. – 9. april møtes entreprenører, politikere, byggherrer, leverandører mfl. på The Qube på Gardermoen. Som tidligere år er det et innholdsrikt program, både faglig og sosialt.

Samferdselsminister og paneldebatt

På åpningsdagen er mye av programmet viet klima og miljø i anleggsbransjen. MEFs administrerende direktør, Julie Brodtkorb, ønsker velkommen, og samferdselsminister Jon-Ivar Nygård (Ap) og veidirektør Ingrid Dahl Hovland, i Statens vegvesen, er først ut blant et stort antall personer som skal holde innlegg de tre konferansedagene.

Annonse

Første dag blir det paneldebatt som blir viktig å få med seg. De fire debattantene er Erling Sande (SP), Trond Helleland (H), Rasmus Hansson (MDG) og Sylvi Listhaug (FrP). Med disse fire i panelet blir det garantert en interessant debatt.

Det begynner å haste med å melde seg på Arctic Entrepreneur om du ønsker å delta. Foto: MEF

Kåring av årets lærebedrift

I år er det ny rekord, med ni nominerte til Årets lærebedrift. Kunnskapsminister Tonje Brenna annonserer vinneren dag to i utstillingshallen.

I utstillingshallen er det et stort antall utstillere som viser frem maskiner og utstyr for anleggsbransjen. Det går rykter om at en av utstillerne vil ha Norges-premiere på en elektrisk gravemaskin.

Variert underholdning

Faglig program og utstilling er vel og bra, men som vanlig har arrangøren stilt opp et kvelds- og underholdningsprogram som seg hør og bør. Tirsdag kveld er det Vinterfest med komiker Halvor Johansson og Loveshack på scenen.

Onsdag kveld er det først Kvinnenettverkstreff, deretter er det Brakkemiddag med Nilsi og Sie Gubba på scenen, formodentlig til stor stemning.

For påmelding til tre interessante dager på Gardermoen, klikk her.