Ny daglig leder i Hole Graveservice

Sondre Breivik er ansatt som daglig leder i Hole Graveservice AS.

Sondre Breivik har gjennom de siste 10 årene opparbeidet seg bred kunnskap i faget. Han har tidligere jobbet Isachsen og Gjermundshaug, hvor han har jobbet med stikning, masseberegning, kalkulasjon og prosjektledelse.

– Jeg er veldig motivert for å ta fatt på denne oppgaven og gleder meg stort over muligheten jeg har fått. Hole graveservice er en solid bedrift som gjør seg klar for vekst, sier Sondre Breivik.

Annonse

Styreleder Dagfinn Lærum er glad for å få Breivik med på laget:

– Jeg startet Hole graveservice i 1985. Dokumentasjonskravene har blitt strengere og mer omfattende med årene og vi ser oss nødt til å se etter yngre krefter som kan følge opp dette på en sikker måte, slik at vi kan styrke oss for fremtiden. Vi ønsker Sondre velkommen på laget og ser frem til veien videre, sier han.