Ny administrerende direktør i Basal AS

Geir Sogge Johnsen er ansatt som ny administrerende direktør i Basal AS fra 2. desember 2021. Han har i over ti år vært produktsjef i bedriften.

36-åringen er utdannet sivilingeniør fra Universitetet på Ås og har master i vann- og miljøteknikk. Som produktsjef har han vært ansvarlig for blant annet overvannshåndtering, renseløsninger og miljøvurderinger. Han har også bistått ved spørsmål angående dimensjonering og tekniske beregninger.

− Jeg gleder meg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver og lede det kompetansesterke teamet i Basal. Slik jeg ser det er vår største styrke fellesskapet, og sammen med styret og de lokale eierne i Basal skal vi sørge for å tilby de beste produktløsningene kortreist til hele landet, sier Sogge Johnsen.

Annonse

Han understreker at grunnpilarene kvalitet, kompetanse og innovasjon fortsatt vil være sentralt i Basals arbeid med å fremme rør- og kumprodukter av betong i Norge.

− Vi skal fortsette å jobbe aktivt med å bedre og videreutvikle kvaliteten av rør- og kumsystemer i betong, gjennom standardisering, innovasjon og tett samarbeid mellom Basals lokale eierbedrifter, sier han.