Lanserer lønnsomhetskalkulator til knuse- og siktebransjen

– Ved hjelp av denne kalkulatoren kan du enkelt regne ut hva som er den mest lønnsomme maskininvesteringen på sikt, sier Arne Kenneth Øvstebø, daglig leder i Mineralteknikk AS, i en pressemelding.

– I kalkulatoren kan du sette inn dine verdier på innkjøpspris, drivstoff forbruk og pris, utgifter til AdBlue og andre serviceutgifter, samt strømforbruk. På den måten kan du enkelt finne ut hva de ulike alternativene koster over tid og hva som er mest lønnsomme investeringen for den enkelte bedrift. Det er også mulig å lagre resultatene i en PDF-rapport som du kan skrive ut, sier Øvstebø.

– Markedet er i endring og vi opplever en stadig økende etterspørsel etter elektriske sikte- og knuseverk. Kunder er opptatt av det grønne skiftet og ser etter maskiner med lite utslipp, men de skal jo samtidig være økonomiske i drift. Med denne kalkulatoren kan de enkelt finne ut hva som blir mest lønnsomt over tid, avslutter Øvstebø.

Annonse

Her kan du prøve kalkulatoren: https://www.mineralteknikk.no/kalkulator/ (ekstern lenke).