VA Tour Norge bytter navn til VA-Messene

Etter en avbrutt messeturne i 2020 kommer nå VA- og VVS-produsentene VVP tilbake med nye messer i samme stil som tidligere, men med et nytt, oppfrisket konsept og nytt navn.

Her kan du lese om en tidligere VA Tour Norge – som fra nå heter VA-Messene.

Til våren er det igjen tid for de ledende norske leverandørene av VA-produkter til å komme ut i landet og presentere sine produkter. En runde med regionale bransjemesser gjennomføres allerede i mars 2022.

Annonse

– Vi i VVP er, slik som i alle bransjer, utrolig glade for å endelig få muligheten til å komme ut og treffe kunder igjen! Vi ser veldig frem til at VA-Messene kommer tilbake til våren, sier Bjarne Haugland, daglig leder i VA- og VVS-produsentene VVP, i en pressemelding.

– Som tidligere skal messene skape regionale møteplasser for alle fagfolk i bransjen. Her kan man få ny kunnskap, oppdatere sin kjennskap til produkter og løsninger, info om nyheter og føre viktig dialog direkte med sine leverandører, sier han.

– Svært verdsatt

VA-messene tilbyr som tidligere et seminarprogram med aktuelle tema, spennende casestudier og praktiske løsninger.

– Seminarene har vist seg å være svært verdsatt og de gir stor merverdi for de besøkende, sier Haugland.

– Nok en gang prøver vi å utvikle et kortfattet og tidseffektivt program, slik at det blir en god balanse for de besøkende. Vi ønsker at de skal delta på både seminarene og få med seg det store produktutvalget i utstillingsområdet.

Hele programmet publiseres på nyåret i 2022.

VA-Messene

VA-Messene retter seg mot alle som jobber med VA innen kommuner, entreprenørforetak, grossister, konsulenter og bransjefolk for øvrig.
Følgende steder og datoer gjelder for messene i 2022:

  • Kristiansand – 8. mars, Sørlandets Travpark
  • Bergen – 10. mars, Grieghallen
  • Oslo – 15. mars, Telenor Arena
  • Trondheim – 17. mars, Tapperiet Dahls