Rototilt etablerer seg i Spania

– Det skjer spennende ting på det spanske markedet, med økt etterspørsel etter gravemaskiner og tilbehør. Rototilt fortsetter ekspansjonen ved å etablere seg i nye markeder.

Det sier Daniel Thomas, Export Sales Manager hos Rototilt Group AB.

For bare noen uker siden presenterte Rototilt etableringen i Polen. Neste land på listen er Spania, der selskapet Tresam & Rocthor har inngått avtale som offisiell distributør for Rototilt. Og det starter med et pang med bransjemessen SMOPYC i Zaragoza, der flere av selskapets produkter skal stilles ut. Tresam & Rocthor er også offisiell servicepartner for svenske Epiroc, og selskapet har lang erfaring fra rivningsbransjen.

Annonse

Stort potensial

– Tresam & Rocthors erfaring er verdifull for å etablere Rototilt i Spania. Sammen får vi et attraktivt tilbud innen service, brukerstøtte og installasjon, som oppfyller kundenes strenge krav til holdbarhet og levetid, sier Daniel Thomas.

Rototilt ser et stort potensial i Spania, og sammen med Tresam & Rochtor satser selskapene tungt for å sikre en god start.

– Konseptet med tiltrotator har kommet til Spania og sprer seg mer og mer. Vår lidenskap er å utvikle kundene våre og det som er mulig med en gravemaskin. Vi er svært positive til samarbeidet med Rototilt, og vi ser frem til en lang og nær relasjon for å åpne opp det spanske markedet, sier Michele Rubilotta hos Tresam & Rochtor.