Ny skiltvasker fra Mählers

Mählers lanserer en skiltvasker som sørger for å rengjøre skilt, autovern, tunneler og vegger for skitt og støv.

Skitne trafikkskilt betyr økt fare i trafikken. Viktig informasjon, som fartsgrenser og advarsler, blir da mindre synlig. Når refleksene på skiltene er tildekket av skitt og støv, blir det heller ikke så lett å se selve skiltene, spesielt i mørket. Nå som høstmørket har lagt seg og vi står overfor dager og kvelder med regn og snø på veiene, blir dette en økt trafikkfare som må håndteres.

– Forretningsideen vår er å tilby produkter som øker trafikksikkerheten. Det er her skiltvaskeren passer perfekt inn i produktprogrammet vårt, sier Roar Wehn, salgs- og markedssjef hos Mählers i en pressemelding fra selskapet.

Annonse

Oppfyller europeiske sikkerhetskrav

Skiltvaskeren FCW 5.8 er beregnet for rengjøring av bl.a. trafikkskilt, autovern, veitunneler og vertikale vegger. Den kobles til lastebilens fremre plogfeste og styres via et eget styresystem. Helt fremst på den treleddete armen sitter det et vribart feste som gjør det mulig å rette spyledysene nøyaktig dit rengjøringen trengs. Vannforsyningen skjer enten via en ekstern pumpe eller en integrert pumpe som pumper vann fra en vanntank montert på lasteplanet.

Foruten rengjøring av skilt, er skiltvaskeren FCW 5.8 beregnet for rengjøring av bl.a. autovern, veitunneler og vertikale vegger. (Foto: Mählers).

Norge var det første markedet der Mählers lanserte skiltvaskeren, og de har allerede fått flere kunder her.

– Kundene er svært fornøyde med skiltvaskeren, og da først og fremst fleksibiliteten som lar deg vaske både horisontale og vertikale flater, sier Roar Wehn.

Skiltvaskeren oppfyller europeiske sikkerhetskrav og er tilgjengelig for umiddelbar bestilling.