Møter snøen på OSL med ny kontrakt og nye maskiner

Medlemmene i Ullensaker Bygdeservice møter vinteren med ny brøytekontrakt med Mesta og splitter nye maskiner fra Utleiesenteret.

Ullensaker Bygdeservice ble valgt som en av underleverandørene da Mesta vant kontrakten på vinterdrift på Oslo lufthavn, Gardermoen. Kontrakten, som har en tydelig grønn profil, stiller store krav til maskinparken.

9 nye hjullastere

– For å stå best mulig rustet til å møte vinterens utfordringer, har vi valgt å inngå leieavtale på ni splitter nye hjullastere til oppdraget, sier daglig leder i Ullensaker Bygdeservice, Lars Steinar Sundby i en pressemelding fra selskapet.

Annonse

Han opplyser at Utleiesenteret greide å innfri selskapets krav til miljøprofil, service, kvalitet og fleksibilitet. At Utleiesenteret har egen avdeling rett ved flyplassen, ga selskapets tilbud en ekstra verdi.

– Vi leier maskinene om vinteren når vi har behov for dem. Når våren kommer, går de tilbake til ordinær utleie i Utleiesenterets regi. Et godt eksempel på en bærekraftig løsning som er fordelaktig for alle parter, sier Sundby.

De ni hjullasterne, som er fra 14 til 25 tonn, ble overlevert på Gardermoen nylig. For Utleiesenteret betyr kontrakten at selskapet er «inne» på OSL.

Salgs- og markedssjef Morten Dahl opplyser at en av selskapets avdelinger ligger på Gardermoen, ikke langt fra flyplassen. De øvrige ligger i Oslo, Drammen og Kongsberg.

– Vi gleder oss over at vår fleksibilitet, service, tilstedeværelse og miljøprofil vil bidra til at Ullensaker Bygdeservice kan gjøre en best mulig jobb med snøryddingen på landets hovedflyplass, sier Dahl.