Dette fjernlyset tiner is og snø med egen varmekabel

Nytt LED ekstralys med automatisk varme i glasset. Tiner snø og is under de mest ekstreme forhold. (Annonsørinnhold for Egil Verne AS)

Egil Verne AS er Norges største leverandør av arbeidslys og ekstralys. Selskapet med en solid historie helt tilbake til 1950 er nå stolte av å kunne presentere en verdensnyhet:

ICE-X, et ekstralys med automatisk varme i glasset. Den tiner av is og snø under de mest ekstreme forhold!

Annonse

LED i norske vinterforhold

– Dette vet vi har vært en utfordring på LED-lamper under norske vinterforhold, sier salgssjef Paul Karlsen hos Egil Verne AS.

Sammen med sin egen leverandør Briodlights har Egil Verne AS utviklet og testet denne lampen med det siste innen lysteknologi som finnes. Dette er en lampe med idéutspring i Norge, skapt for norske vinterforhold.

– Vi mener at dette er ei lampe som vil bli en suksess fra dag én. Den har en svært gunstig pris, og er svært innovativ. Vi har store forventninger til mottakelsen av den nye ICE-X hos både anleggs- og transportbransjen, sier produktsjef Tron Roar Harsjøen hos Egil Verne AS.

Møt mørket og frosten med ICE-X

Innkjøpssjef Tom Erik Evensrud forteller om de tekniske spesifikasjonene:

– ICE-X har et lysbilde som gir langt større volum i både bredde og lengde enn de fleste 9″ lamper på markedet. Lampen har hele 13.500 lumen effekt og har høyeste E-godkjenning på 50! Du kan trygt møte mørket og frosten med ICE-X på ditt kjøretøy, sier Evensrud.

Egil Verne har gjennom flere tiår vært en stolt leverandør til mange av Norges største anleggs- og transportselskaper, samt flere av de ledende importørene.

Vi har Norges største lager av arbeidslys og ekstralys! Vi strever hele tiden for å betjene våre mange trofaste kunder på en best mulig måte!

ICE-X vil være leveringsklar fra oktober 2020.