DRIV energi – proffpartner til entreprenøren

DRIV energi har lang erfaring med levering av drivstoff til anleggsbransjen. (Annonsørinnhold for DRIV Energi)

DRIV kjører ut store volum drivstoff til en rekke bransjer: fra entreprenører og transportvirksomhet, landbruk og industri, til Forsvaret og offentlig sektor. Riktig pris og god leveringsevne er blant konkurransefaktorene.

DRIV Energi leverer raskt og sikkert

DRIV energi har tankbiler og erfarne sjåfører, lokalt plassert på Østlandet og i Midt-Norge – slik at det kan leveres raskt og sikkert. DRIV energi er det distriktsnære og rimelige alternativet for drivstoff, smøreolje og biofyring. En viktig rolle er å være en trygg samarbeidspartner til anleggsvirksomhet.

Annonse

Cato er én av over 20 sjåfører som sørger for sikker levering med tankbil ute hos kunder året rundt.

Stolt leverandør til Kongsberg Entreprenør

En stor kunde av DRIV energi er; Kongsberg Entreprenør – de har siden 2005 sørget for allsidige tjenester innen grunnarbeider til private, offentlige og profesjonelle utbyggere. Kongsberg Entreprenør leverer et bredt tjenestespekter; bygging av veianlegg, infrastruktur for boligfelt, tomteopparbeidelse, vann og avløp, rivning og sprengning, og transport av alle typer masser.

Daglig leder, Trygve Løvås, kan bekrefte at bedriften har klart seg bra gjennom det siste årets koronautfordringer:

– Vi har nok følt på de samme tingene som alle andre, mener Trygve. – Prosjektene har ikke stoppet opp, men folkene våre har hatt flere utfordringer oppi det hele. Men vi har vært nøye på å ta forhåndsregler og det har gitt oss en stabilitet som vi er takknemlige for.

Trygve Løvås er daglig leder i Kongsberg Entreprenør, med søsterselskaper. Han eier bedriften sammen med Knut Teigen og Tommy Hansen. Nøkkelen til å bygge en solid bedrift, nå med 85 ansatte, har vært å sørge for å være en fleksibel samarbeidspartner til kundene.

Kongsberg Entreprenør jobber med prosjekter som krever en stor maskinpark i sving. Da blir det avgjørende å holde alt i gang på en effektiv og sikker måte.

– Der vi jobber på prosjekter har drivstoffet en sentral rolle. At vi har en lojal leverandør med enkle bestillingsrutiner som leverer der vi er – akkurat når vi trenger det – er helt avgjørende. Der har vi DRIV energi med på laget, forteller Trygve. -Vi startet også tidlig med mål om å redusere tomgangskjøringen og effektiv kjøring, noe som også har gitt gode resultater.

DRIV energi kjører ukentlig ut større volum at drivstoff til Kongsberg Entreprenør sine arbeidsplasser, og er stolte av å være med på laget hos en solid entreprenør!

Hvorfor velge DRIV energi som leverandør?

DRIV er leveringssterke og prisriktige, har unik lokalkjennskap i distriktene og gir personlig service fra et tilgjengelig kundesenter i Hokksund. Årlig leverer DRIV energi 200 millioner liter drivstoff i markedet, som kjøres ut på tankbil eller tankes direkte av kunden ved en av de 60 selvbetjente drivstoffstasjonene. DRIV leverer både fossilt og syntetisk drivstoff, og er opptatt av å stadig knytte seg opp til samarbeidspartnere som utvikler alternativer for det fossile drivstoffet i fremtiden. DRIV er opptatt av å bidra til en bærekraftig tilgang i distriktene.

Hvordan komme i kontakt?

Kundesenteret tlf 32759080/epost: post@drivenergi.no
Webside: www.drivenergi.no
Sosiale Medier: @drivenergi

DRIV energi har vokst til å bli en betydelig markedsaktør, med 25 ansatte i hovedselskapet, 4 søsterselskaper, og en årlig omsetning som nærmer seg 2,7 milliarder NOK.