Arbeidsklær: Dovre 4-veis stretch med Cordura

Vi vet at beskyttelse og komfort ikke alltid går hånd i hånd, men arbeidsklær trenger ikke være stive, formløse og begrensende. Nå finnes det heldigvis arbeidstøy som tar hensyn til sertifiseringene, i tillegg til at det er både kult og komfortabelt. (Annonsørinnhold for Strakofa)

Denne artikkelen er en annonse for Strakofa arbeidstøy – der komfort, design og samarbeid spiller på lag!

Arbeidstøy er mye mer enn bare beskyttelse, og noe av det viktigste er nettopp komforten. Vi i Strakofa jobber hver dag for at arbeiderne skal ha klær man trives i.

Annonse

Designavdelingen har derfor samarbeidet tett med et bredt spekter entreprenørfirmaer under utviklingen av nye Dovre 4-veis stretch.

Strakofa Dovre 4-veis stretch

Den verdifulle testingen og tilbakemeldingene gjør at stretchserien allerede har blitt en stor suksess i bransjen. Brukere er ekstremt fornøyd med både design, passform og komfort.

Med Dovre 4-veis stretch oppnår du optimal fleksibilitet og bevegelsesfrihet, med materialer som strekker seg langt etter dine bevegelser. De siste årene har «stretch» blitt et nøkkelord for sluttbrukere av arbeidstøy.

Slitestyrke og varighet

Nå skal arbeidstøy føles like behagelig som fritidstøy samtidig som det skal tåle påkjenningen klærne utsettes for.

Dovre er derfor produsert i en stoffkvalitet med høy slitestyrke og lang varighet. I tillegg har plaggene ekstra Corduraforsterkninger på utsatte områder, som på knær, verktøylommer og i nedkant ben og jakke.

Moderne arbeidstøy = stretch

To karer i gult arbeidstøy - Dovre 4-veis stretch Strakofa

To karer i gult arbeidstøy – Dovre 4-veis stretch Strakofa

Stretch betyr i korte trekk at klærne er produsert med et elastisk stoff. Det handler med andre ord om komfort. Klærne utvides når det trengs, men kan ellers sitte tettere på kroppen.

I Dovreserien bruker vi Elastan, et ekstremt elastisk fiber som blir brukt i tøy for å forbedre elastisiteten og tøybarheten. Det brukes mye i alt fra sportsklær til militærbekledning.

En annen fordel med stretch er at stoffet beholder de gode kvalitetene til stoffene, i kombinasjon med for eksempel Cordura eller bomull. Arbeidsklær kan dermed bli både slitesterke, behagelige og energibesparende på en gang.

Lytt til ekspertene

Strakofa har lyttet til arbeiderne og skjønt greia. Nå finnes det heldigvis arbeidstøy som tar hensyn til sertifiseringene, i tillegg til at det er både kult og komfortabelt.

Vi anbefaler alle innkjøpssjefer å alltid høre med arbeiderne på arbeidsplassen før man kjøper inn noe nytt, slik at de kan fokusere 100% på jobben. Hvordan er komforten på klærne de bruker nå?

Er det noen kvaliteter de etterspør? Pris og sertifisering er jo alltid noe man tar hensyn til som innkjøper, men det må ikke gå på bekostning av verken trivsel eller kvalitet.

Synlig fra innerst til ytterst

Når dag blir til kveld vil du alltid være synlig med arbeidstøy fra Strakofa, uansett vinkel også bakfra når man selv ikke kan orientere seg.

Vi har et bredt utvalg av synlig T-skjorter, pikéskjorter, collegegensere, fleecejakker og vester. Alle plaggene er lette og behagelige.

Med segmentert refleks som er tøyelig, gjør plaggene fortsatt stretchy.

Vi vet også at Norge, verdens vakreste land, kan gi oss fire årstider på én og samme dag. Og skiftet mellom sol og regn kan gjøre valg av arbeidstøy utfordrende. Da kan det være godt å ha tilgjengelig våre lette og behagelige skallplagg som både er pustende, vind- og vanntette.

Se vårt store sortiment på: strakofa.no

For mer info: kontakt@aapw.no