Infrakit ansetter ny avdelingsleder for rådgiving

Morten Westergård skal hjelpe norske entreprenører med digitalisering.

– Våre kunder blir sterkere med Morten Westergård på laget. Byggherrer og alle riksentreprenører bruker teknologi fra Infrakit. Med en kapasitet som Morten Westergård på laget blir det enklere for våre kunder å lykkes med digitalisering og BIM, sier daglig leder i Infrakit, Anders Tiltnes, i en pressemelding fra selskapet.

Infrakit er en skyplattform som hjelper byggherrer og entreprenører med informasjonshåndtering i infrastrukturprosjekter.
Morten Westergård blir ansvarlig for rådgivingsavdelingen til Infrakit, en avdeling som hjelper byggherrer og entreprenører med modellbasert planlegging og bygging av infrastrukturprosjekter.

Annonse

– Jeg gleder meg til å hjelpe norske byggherrer med å lykkes med modellbasert planlegging og bygging. Metodikken er interessant fordi den er både bedriftsøkonomisk og samfunnsøkonomisk lønnsom, sier Morten Westergård.

Modellbasert planlegging og bygging er en metodikk som bidrar til bærekraftige anleggsprosjekter både for personell, prosjekter og samfunnet. BIM er også et krav fra alle de store byggherrene i Norge, heter det i pressemeldingen.

Morten Westergård startet 1. august 2021 og kommer fra Atkins Norge.