La sporing ta vare på maskinene dine i sommer

Har du kontroll over dine maskiner hele døgnet? Eller er det på tide å gjøre endringer før anlegget står sommerstengt? Ta kontroll over dine maskiner og verktøy selv, fra mobilen eller hytta. (Annonsørinnhold for Abax utstyrskontroll)

Les hvordan GPS og Bluetooth kan gi deg eksakte posisjoner og brukslogg for enda bedre oversikt over dine eiendeler.

Er du klar til å gjøre endringer i måten du administrerer byggeplassen på før det blir dyrt? Ta en titt på Abax utstyrskontroll.

Annonse

Hva er Abax utstyrskontroll?

Ved hjelp av sporingsenheter montert på maskinene vil du på rapportering i sanntid fra utstyr og maskiner. Slik kan du holde et ekstra øye med utstyret ditt selv om du er hjemme.

Hvis du har maskiner og verktøy som ikke har batteri, så har vi også enheter som ikke trenger installasjon.

Som anleggssjef kan du overvåke bruk, planlegge for vedlikehold. I tillegg kan du sette opp et geofence slik at du får varsel hvis noen av enhetene dine krysser sonen du selv har definert.

Mange har funnet tapt utstyr takket være telematikk.

Hvorfor utstyrskontroll kan være til hjelp 

  • Søk etter utstyr med navn, type eller lokasjon for rask oversikt over alle dine eiendeler
  • Hvis du i tillegg har kjøretøy, vil du kunne se både kjøretøy, maskiner, utstyr og verktøy i samme oversikt
  • Data fra enheten sporer den nøyaktige bruken, slik at du kan fakturer korrekt
  • Oppdag tyveri ved bruk av geofence og nøyaktige GPS-signaler
  • Spar penger på vedlikehold. Nå er det ekstremt viktig å kunne planlegge vedlikehold
  • Optimer bruken av selskapets lastebiler med lastebilsporing

Bruksrapporter rett i innboksen

Det er flere rapporter som følger med utstyrskontroll, som kan være nyttig for deg. Brukslogg-rapporten kan sendes rett til din innboks slik at du enkelt har tilgang fra mobilen.

Rapportene vil sikre at ditt utstyr er i gode hender selv om du ikke er tilstede, perfekt for sommerferien. Du får et bredt utvalg rapporter å velge blant:

Statusrapport brukslogg: Viser antall timer utstyret har vært i bruk samt lokasjon. Rapporten beskriver utstyrets, start- og stopptid, eksakt lokasjon og hvor lenge maskinen var operativ.

Varselrapport: En oversikt over utstyrets mange varsler. Du kan velge å se samtlige varsler eller en spesifikk varsling.

Enheter innenfor område: En oversikt over antall timer utstyret har vært i dine geofence- områder. Rapporten kan grupperes på avdeling eller område og du får full oversikt hvor utstyret har vært i bruk.

Vedlikeholds rapport: En oversikt over serviceinformasjon og hvor mange brukstimer det er igjen for inspeksjon eller service for dine maskiner. Vedlikehold gjøres både for tidlig og for sent, begge deler er kostbart for bedriften.

Tid i området rapport. Denne rapporten gir deg en oversikt over start og stopp registrert for utstyret. Total tid maskinen er brukt i et området og tid siden forrige gang maskinen var i samme området. Perfekt rapport som underlag for fakturering til kunde.

Kontaktperson i ABAX er Ola Stormoen.

Ønsker du å vite mer? Ola tar gjerne en prat om utstyrskontroll

Ola Stormoen
Mail: ola.stormoen@abax.no
Tlf: +47 94826380