Hesselberg starter utleieselskap

I takt med etterspørselen etter utleiemaskiner har Hesselberg opprettet ett nytt selskap, Hesselberg Rental AS. Utleieparken vil for det meste bestå av bestselgerne til Hesselberg Maskin AS.

Ifølge en pressemelding fra Hesselberg Maskin, er målgruppen til det nye selskapet i første rekke rent-to-rent til utleiebransjen. En annen målgruppe er større entreprenører som ønsker langtidsutleie av tyngre anleggsmaskiner av typen gravemaskiner, hjullastere og tipptrucker.

– Hesselberg Maskin AS er distributør av meget sterke merkevarer innen anleggsmaskiner som gravemaskiner, hjullastere, komprimering, asfaltmaskiner, lifter og teleskoptrucker. Våre premium merker Komatsu, Bomag og Manitou er alle ledende i dette markedet, uttaler selskapet i pressemeldingen.

Annonse

Vil skreddersy utleieløsning

– Delingsøkonomi er ett begrep som blir viktigere og viktigere i årene fremover, og ved utleie av maskiner vil Hesselberg og kundene kunne bli en del av denne økonomien. Inntrykket er at kundene ofte vil unngå at maskiner står stille i perioder med færre oppdrag og samtidig bli mer fleksibel i forhold til store oppdrag i markedet. Dette vil føre til en mer kapital effektiv drift og redusert risiko i forhold til investeringer. Vi tar sikte på å skreddersy en utleieløsning til våre kunder med Hesselberg Maskin AS i ryggen, skriver det nye selskapet i en pressemeldingen.

Utleieparken til Hesselberg Rental AS vil for det meste bestå av bestselgerne til Hesselberg Maskin AS, blant merker som Komatsu, Bomag og Manitou. (Foto: Hesselberg Maskin).

De ansatte

I det nyetablerte selskapet Hesselberg Rental AS er Håkon Emil Bayard ansatt som salgssjef, mens Malin Nygård er markedskoordinator.

Håkon kommer fra Ramirent og har god kjennskap til utleiebransjen. Han har arbeidet som regionleder for Nord-Norge, og har frem til nå vært leder for HUB Enebakk. Håkon har tidligere hatt flere roller innenfor transport og logistikk i selskapet Nor Lines AS og har også reist i utenriks sjøfart som maskinist. Dette gir ham en solid kommersiell kompetanse, teknisk forståelse og god innsikt i kundenes behov.

Malin er 24 år og er nylig utdannet siviløkonom med spesialisering i markedsføring, fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun har jobbet i et åtte-måneders vikariat i AS Sigurd Hesselberg i resepsjonen og på leverandøravdelingen, og fikk nå muligheten til å bli med fast i Hesselberg-teamet.