La et geofence passe på byggeplassen

Ved å sette opp et såkalt geofence, eller elektronisk gjerde rundt anlegget, vil du få kontroll over utstyr og maskiner – også når dere har gått for dagen. Med mobilen i lomma blir du varslet dersom en av maskinene beveger seg ut av området, uansett hvor du befinner deg. (Annonsørinnhold for Abax)

Hva er Geofence?

Geofence er en teknologi som gjennom en GPS-enhet varsler deg når utstyr eller maskiner forlater det definerte området.

Sporingsenheten sender GPS-koordinatene til maskinen i sanntid, og dersom posisjonen ikke er innenfor gjerdet du har satt, vil det sendes ut et varsel til din mail eller mobil.

Annonse

Gjerdet setter du enkelt opp i kartet, og du kan lage og navngi flere geofence-områder for alle dine prosjekter. Tjenesten egner seg for maskiner av ulik størrelse og gir en god oversikt og bedre kontroll om dine eiendeler skulle være på avveie.

Tilpass gjerdet til ditt prosjekt

Kort fortalt setter man opp et gjerde ved å zoomer inn på kartet til ønsket område. Man drar gjerdet opp til en størrelse som passer ditt arbeidsområde.

Ved å legge til maskiner til området vil systemet vite hvilke maskiner som hører til prosjektet og hvilke andre maskiner som «får lov» til å ferdes utenfor geofencet.

Når prosjekter er ferdig, sletter du enkelt gjerdet, for så å sette opp et nytt for neste prosjekt med de samme maskinene.

En god hjelper under Covid

– Vi kan se at en rekke av våre kunder bruker denne tjenesten hyppigere under pandemien. Gjerdet gir en ekstra sikkerhet når de ansatte ikke er på jobb, enten det er helg eller lockdown. Geofence er en populær tjeneste vi jobber videre med, røper Senior Product Manager, Bjørn Andre Hagen.

En av våre spesialister svarer gjerne på dine spørsmål

Kontaktperson i ABAX er Ola Stormoen.

Vi viser deg hvordan ABAX effektiviserer og støtter deg i det daglige arbeidet.

Book en uforpliktende prat med Ola Stormoen.