Ny sjef for kommunikasjon i Ulefos

Dette er Hege Irene Jægtvik (41). Hun er ny markeds- og kommunikasjonssjef i Ulefos.

– Vi har mange spennende historier å fortelle som en del av norsk industri og som en av Europas eldste bedrifter. Det jobbes kontinuerlig med bærekraft og vi ønsker å delta aktivt i det grønne skiftet.

Det sier Hege Irene Jægtvik. Hun har akkurat tiltrådt i en ny stillng som markeds- og kommunikasjonssjef i Ulefos.

Annonse

Ulefos i vekst

Hun gleder seg over å få jobbe sammen med så mange dyktige og engasjerte medarbeidere i Ulefos, og sier seg stolt og veldig klar for å ta fatt på den nye stillingen.

– Ulefos er i vekst, det har kommet inn mange nye mennesker og ambisjonene for fremtiden er solide. Derfor så vi også behovet for å styrke satsningen på en tydeligere rolle ut mot sluttbruker og våre viktigste samarbeidspartnere. Vi har også et ønske om en mer synlig profil både lokalt, regionalt og nasjonalt, sier salgs- og markedsdirektør Lasse Enger-Larsen i Ulefos.

Jægtvik har over 20 års erfaring innen markeds- og kommunikasjonsfaget, og har også drevet eget design- og kommunikasjonsbyrå.

– Kompetansen og energien blant de som jobber i Ulefos er helt rå. Det er et stort konkurransefortrinn, og jeg gleder meg til å være med å videreutvikle og styrke Ulefos som merkevare, sier Jægtvik.