Ny daglig leder i Norsecraft Geo AS

Ellef Kure (48) er ansatt som ny daglig leder i Norsecraft Geo. – Veldig spennende bakgrunn som passer godt hos oss, sier eier og styreleder Hans Ellingsen.

Ellef Kure (48) er ansatt som ny daglig leder i Norsecraft Geo AS fra 1 september. Han kommer fra det globale konsulentselskapet Capgemini.

Her har han blant annet jobbet som «Director» innenfor det grønne skiftet og digital transformasjon.

Annonse

Han har tidligere vært daglig leder for selskapet Tocircle Industries AS. Kure har bakgrunn som sivilingeniør fra NTNU i Trondheim og en master i management fra BI.

Digitalt skifte

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på jobben som daglig leder i Norsecraft Geo AS. Jeg ser at selskapet har et stort potensial med produkter og kompetanse som er ledende innen det digitale skiftet bygg og anleggsbransjen er inne i, sier Ellef Kure i en pressemelding fra selskapet.

– Vi er svært glade for at Ellef takket ja til jobben som leder av Norsecraft Geo AS. Han har en veldig allsidig og spennende bakgrunn som passer veldig godt inn i Norsecraft Geo sin kultur og fremtidige planer. Jeg ser frem mot et tett og godt samarbeid med Ellef, sier Hans Ellingsen.

Han er majoritetseier, styreleder og avtroppende daglig leder i Norsecraft Geo AS.

Nye forretningsområder

Ellingsen vil konsentrere seg om videreutvikling av Norsecraft-konsernet, med spesielt fokus på oppkjøp og utvikling av nye forretningsområder.

Norsecraft Geo AS er spesialister på maskinstyring og er eksklusive forhandler av Topcon maskinstyringssystemer til all typer anleggsmaskiner. I tillegg leverer Norsecraft Geo AS måleinstrumenter fra Sokkia, håndholdte laserskannere fra Geoslam samt programvareløsninger innen massebalanse, konstruksjon og BIM. Selskapet har 18 ansatte.

Norsecraft konsernet består i dag av fire selskaper som leverer tjenester og produkter innen bygg og anleggsbransjen i Norge og Sverige, med til sammen ca. 50 ansatte