Ny konserndirektør i Ramirent Norge

Fredrik Brandal er utnevnt til konserndirektør i Ramirent Norge og medlem av konsernets ledergruppe fra 1. september 2020.

Brandal tar over stillingen til Øyvind Emblem, som har vært konserndirektør i Ramirent Norge og medlem av konsernets ledergruppe siden 2015. Emblem har valgt å forlate sin nåværende stilling og har takket ja til en stilling utenfor Ramirentkonsernet.

Fredrik Brandal startet i Ramirent i 2013 som direktør for Flåte- og Supply Chain og ble i 2017 utnevnt til nåværende stilling som Retail Direktør for Ramirent Norge.

Annonse

– Jeg vil takke Øyvind for hans dedikerte arbeid med å utvikle og snu vår norske virksomhet på en smidig måte og med høyt fokus på våre verdier, Smidig Service, med et smil. Han har vært et høyt verdsatt medlem av konsernets ledergruppe, og jeg ønsker Øyvind det beste videre i karrieren, sier Ramirent-konsernsjef Erik Bengtsson i en pressemelding.

– Jeg er glad for å ønske Fredrik velkommen til konsernledelsen. Fredrik har praktisk erfaring fra vår norske virksomhet og er en ekte Ramirenter, med evner til å drive utviklingen av vår norske virksomhet  i neste fase, sier Bengtsson.