Enkel og effektiv isolering av kummer

Isohatt er en enkel og effektiv metode for isolering av kummer. Settes på betongkjeglen, akkurat som en… vel, en hatt. Entreprenører og kommuner er fulle av anbefalinger og lovord. Se hvorfor. (Annonsørinnhold for WDF Isolasjon AS)

– Isohatt settes oppå betongkjeglene, akkurat som en hatt. Stort enklere og mer effektivt er det ikke mulig å få det ifølge Dagfinn Knutsen hos WDF Isolasjon.

Han forteller at fra de utviklet produktet og startet bedriften i 2016 har stadig flere entreprenører, kommuner og rådgivende ingeniører gitt sin anbefaling, fulle av lovord over Isohatts egenskaper.

Annonse

Derfor er Isohatt så bra

– Hvorfor har denne kumisoleringen slått så godt an i markedet?

– Isohatt er en mye enklere og bedre løsning for isolering av kum fordi den dekker hele betongkjeglen som en lukket kappe, sier Knutsen.

Kummen kan legges grunnere der det av forskjellige årsaker ikke er mulig å grave dypere. Lett er den også.

«Arealtek har beskrevet ISOhatt løsningen på flere prosjekter på Østlandet. Hovedgrunnen til valget er hvor enkelt produktet er å montere. Dette sparer igjen både byggherre og entreprenør tid og penger i effektiv isolering av kummer, kontra tradisjonelle plater som må kappes og tilpasses».
VVA-ingeniør Emil Korsbrekke, Arealtek AS

– Isohatt kommer fiks ferdig formstøpt etter mål av betongkjeglen. Den kan enkelt løftes på plass av én person, sier han.

Trafikksikkerhet

Han forteller videre at dette også har et viktig element av trafikksikkerhet i seg. Ved å bruke Isohatt slipper en å isolere rundt kummen i veibanen.

Isohatt monteres på 1…

…2…

…3.

Overflaten tiner ikke like fort i det isolerte området fordi jordvarmen ikke trekker opp. Derfor blir det ofte isete områder i veibanen, noe som igjen kan skape trafikkfarlige situasjoner.

Med Isohatt unngår man dette!

– WDF har tatt patent på produktet. Grundige tester i kuldekammeret til Norce MIL-lab viser at de presisjonsstøpte elementene i polyuretanskum innehar de kvalitetene som WDF påstår. Vi er veldig godt fornøyd med hvordan Isohatt gjør hverdagen til entreprenøren enklere og mer effektiv. I tillegg er, sier Knutsen med et smil.

Kontaktinformasjon: WDF Isolasjon AS, Bergemoveien 23, 4886 Grimstad
www.wdf.no Tlf. +47 472 303 85, e-post: dagfinn@wdf.no