Stavdal og Loxam fusjonert

Utleieselskapene Stavdal AS og Loxam AS har slått seg sammen. Det nye selskapet vil satse videre i Oslo, Stavanger og Trondheim.

De to bedriftene ble fusjonert med virkning fra 1. mai 2020, og navnet på det nye selskapet blir Stavdal AS.

Dermed blir Loxams avdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen slått sammen med Stavdals avdeling på Furuset i Oslo. De to Oslo-avdelingene til Stavdal og Loxam vil bli samlokalisert på Furuset der også hovedkontoret for det nye selskapet vil ligge.

Annonse

Satser i Oslo, Bergen og Trondheim

– Målet med sammenslåingen er å etablere et sterkt selskap som skal angripe de lokale markedene i byer som Oslo, Bergen og Trondheim, uttaler daglig leder i Stavdal AS, Erik Nerbøvik Stensby, i en pressemelding. Han blir nå leder for de sammenslåtte selskapet som vil få totalt 30 ansatte.

Det nye selskapet skal være en uavhengig liftspesialist innen markedet for små- og mellomstore bedrifter.

– I tillegg leier vi ut utstyr til større landsdekkende bedrifter og mer omfattende prosjekter, samt til privatpersoner som bare skal male huset eller bygge terrasse. Vi har både spesial-lifter og stillaser, men samtidig tilbyr vi også et bredt utvalg av annet utstyr. I Stavdal legger vi vekt på å være fleksible, og vi har blant annet egne servicefolk som kan rykke ut på kort varsel, sier Stensby, som er opptatt av å tilby kundene et høyt servicenivå.

– Slagkraftig

– Det er allerede et svært godt servicenivå, mye kompetanse og ikke minst lokalkunnskap i de to selskapene og deres avdelinger, og kunsten blir å ta med seg det beste fra begge bedrifter og kulturer inn i den nye organisasjonen. Målet er at våre felles kunder skal få en minst like god, og helst bedre, kundeopplevelse i det nye selskapet, påpeker Stensby.

Styreformann i Stavdal AS, Øyvind Emblem, har store forhåpninger til sammenslåingen.

– Det er gledelig at vi nå får satt sammen et nytt, frittstående, fleksibelt og profesjonelt drevet selskap innen utleiebransjen. Jeg er imponert over kompetansen i de to bedriftene, og sammen vil de utgjøre et veldig slagkraftig selskap. Vi skal fortsette å bygge Stavdal som en sterk merkevare innen utleiebransjen, sier Emblem.