BEST – Anleggsbransjens lokale førstevalg

128 stasjoner og 20 energiforhandlere. BEST har en helt spesiell posisjon som leverandør til anleggsbransjen i lokale markeder over hele landet. Sjekk hvordan du kan få gode betingelser på stasjonene. (Annonse for Best)

Denne artikkelen er en annonse for Best stasjoner

Best Stasjon AS, med 128 stasjoner og 20 energiforhandlere, er Norges eneste forhandlereide bensinstasjon-/ og energiforhandlerkjede. Kjeden har en spesiell sterk posisjon i de ulike lokale markeder.

Annonse

Hvorfor skal anleggsbransjen benytte BEST?

– Fordi våre 20 energiforhandlere rundt i landet leverer drivstoff der kunden er med kort leveringstid og god fleksibilitet, sier daglig leder Tom Borgersen i Best stasjon.

Mer effektivt

(klikk for større)

– Hva betyr det?

– Det gjør at entreprenørene kan drive mer effektivt uten unødvendig opphold på maskiner og utstyr. I tillegg kan de også oppnå gode betingelser på våre stasjoner. Blant annet gjennom lojalitetskortene fra Circle-K, Coop og NAF.

– Kult! Noe mer?

– Ja. Når sjåførene blir sultne er det bare å stikke innom en av våre stasjoner for et godt mattilbud. Eller benytte vår bestillingsapp for å bestille mat! Da står maten klar på stasjonen til ønsket tid, opplyser Borgersen.

Hva sier entreprenørene selv om løsningene til BEST? Vi spurte Karsten Winther-Hansen i firmaet Ektvedt AS:

– For oss er service, kvalitet og levering til riktig tid avgjørende. Dette er også mye av forklaringen på at vi har valgt Haslestad Olje & Varme AS som vår leverandør, sier Winther-Hansen.

Haslestad Olje & Varme AS i Vestfold er en av mange Best forhandlere rundt i Norges land.