Biosmøremidler gjør dem bedre i konkurransen

Miljø får stadig større vekting i anbud. Hos Løvaas Maskin har biosmøremidler også vært bra for utstyret, med lengre skiftintervall på olje. – Ja, biosmøremidler er et solid konkurransefortrinn, sier Arild Sundal hos Løvaas Maskin AS. (Annonse)

Denne artikkelen er en annonse for Total Norge

Er bruk av biosmøremidler et konkurransefortrinn i anbud? Vi stiller spørsmålet til Arild Sundal, KS-leder hos Løvaas Maskin.

Annonse

Arild Sundal, KS-leder i Løvaas Maskin AS.

– Svaret på det er utvilsomt ja! Vi ser at miljø får større og større vekting i anbudene som legges ut, sier Sundal.

Stort utvalg i biosmøremidler

Løvaas Maskin AS jobber hele tiden med å finne nye tiltak som reduserer selskapets miljøavtrykk. Derfor var det viktig å finne en leverandør som kunne bistå med et stort produktutvalg innen biosmøremidler.

– Valget falt på Total. Vi har hatt et veldig godt samarbeid med dem siden begynnelsen av 2018.

– Men produktene som benyttes må vel også fungere på andre kriterier, ikke bare miljø. Hvordan opplever dere at produktene til Total leverer på andre områder?

Kjører lengre på oljen

– Det har kun vært positive effekter! Produktene vi benytter nå er generelt bedre. De har veldig gode smøreegenskaper og vi ser at maskinene våre faktisk har lengre skiftintervall på olje. Så å gå over til biosmøremidler har på ingen måte gått ut over kvaliteten på produktene. Heller tvert imot, forteller Sundal.

Miljø er med andre ord en konkurransekraft i dagens marked! Vil du bli mer kjent med biosmøremidlene til Total?

Les mer her. 

Eller ta kontakt:

Telefon 22 01 95 59 (tastevalg 1)
E-post til Tord Vatsgar, Total Norge.