Få oversikt over blindsonene

Anleggsmaskiner og andre større kjøretøy har mange blindsoner. Dette kan medføre stor fare ved ferdsel i trange områder og i trafikk. (Annonse for KGK Norge AS)

Denne artikkelen er en annonse for KGK Norge AS

Continental har utviklet et kamerasystem med fire kameraer som gir deg som bruker 360-graders fugleperspektiv rundt kjøretøyet. Ingen blindsoner og økt trygghet for deg som fører.

Annonse

Intelligent kamerasystem

Continental Proviu ASL 360 er et intelligent kamerasystem som i utgangspunktet består av fire kameraer, en sentral enhet og et display. Kameraene monteres utvendig på følgende måte: Ett kamera fremme, ett kamera på hver side og ett kamera bak.

Det kan kobles til seks ulike kameraer totalt. Etter montering kalibreres kameraene slik at føreren kan se 360 grader rundt kjøretøyet. Dette gir føreren mulighet til å se blindsoner og redusere risikoen for person- og materielle skader.

Continental ProViu ASL 360 sett fra innsiden av kjøretøyet.
Her får du fullstendig oversikt over omgivelsene.

Smart programmering

Systemet kan programmeres til å aktivere sidekameraet når blinklyset slås på eller kameraet bak kan aktiveres når kjøretøyet settes i revers. Mulighetene er mange og derfor kan vi skreddersy en løsning som passer kundens behov. Systemet passer alle typer kjøretøy fra budbil til store anleggsmaskiner.