Enklere og sikrere med Jekko minikran

Jekko minilastere er årets nyhet hos Minilastere AS. Kompakte, brukervennlige kraner med stort bruksområde. Service og ettermarked i toppklasse. (Annonse)

Denne artikkelen er en annonse for Minilastere AS.

Nyhet i år fra selskapet Minilastere AS er at de har begynt å importere minikraner fra den globale markedslederen Jekko!

Annonse

Jekko minikran

De har hele 45 års erfaring med å bygge kraner i Italia, og står for innovativ europeisk kvalitet beregnet for europeiske brukere.

– Hvorfor velge kran nettopp fra Jekko?

– Fordi de har et intuitivt plug&play-system som gjør at alt påmontert utstyr gjenkjennes automatisk. Det er rett og slett bare å starte opp, konfigurere og arbeide. Enklere og mer brukervennlig blir det ikke, forteller daglig leder Morten Edvartsen i Minilastere AS.

Jekko har også tilleggsutstyr 100 prosent integrert i kranen, der utstyret opereres med én enkel fjernkontroll

Sikkerhet og stabilitet

Kranenes støtteben kan posisjoneres i flere vinkler og stillinger. De har stor løftekapasitet i forhold til grunnflaten hvor kranen er stabilisert.

LMI-systemet som Jekko benytter beregner kontinuerlig løftekapasiteten i forhold til støttebenes plassering, og garanterer maksimal sikkerhet for brukeren. De trenger ikke stor plass og kan benyttes like godt på ujevnt som jevnt underlag.

Det betyr at bruksområdene er mange. Kranene kan benyttes blant annet av firmaer innen betongsaging, forskaling, offshore, lufthavner, montering av glass, elementer og ferdighus, entreprenører innen infrastruktur og håndtering av betongelementer.

– Vi leverte nylig en innovativ minikran av modellen JF40 til Prestjord Maskin AS, som har spesialisert seg innen håndtering av betongfundamenter og mastemontering. De frakter kranen med helikopter opp til anleggsområdet. Vi har også solgt Jekko til Kranentreprenøren. Det er et selskap som er spesialister på minikraner, og som også driver med kranutleie. I september leverer vi også en Jekko JF990, som er den største Fassi-baserte kranen, til Asbjørn Dahlen Transport. Vi har fått veldig mange positive tilbakemeldinger på kranene våre. Spesielt med tanker på brukervennligheten og kvaliteten, sier Edvartsen.

Tilgjengelig og oppdatert

Med stadig tøffere krav til lønnsomhet er service og ettermarkedet en viktig del av god kundebehandling.

Jekko har løst dette ved å ha en ettermarkedsavdeling som til enhver tid er tilgjengelig med løsninger og oppdaterte endringer. Kranene kan også leveres med et connect-system som sørger for at kranen er kontinuerlig online med fabrikken i Italia.

Reservedeler mottas innen maks 24 timer!

Jekko forestår også eventuell feilsøking online med den norske forhandleren og den tekniske avdelingen på fabrikken. Eventuelle utfordringer løses derfor på veldig kort tid.

Miljø

Jekko tar miljøet på alvor. Alle kranene kan leveres med forskjellige batteri- og strømalternativer.

– Det er etter at produktet er levert til kunden at den virkelige jobben starter så derfor satser vi stort på rask service. Det er fornøyde kunder vi lever av, smiler Edvartsen.

Han har stor tro på Jekk inn mot det norske markedet.

Har du lyst til å bli mer kjent med Jekko minikraner? Les mer på www.jekko.no eller ta kontakt:
Minilastere AS
Telefon: 91 56 19 84
Epost: morten@minilastere.no