Bilinnredning med fokus på detaljene

Sortimo lanserer innredningssystemet SR5, som skal sikre maksimal produktivitet.

I løpet av en arbeidsdag skal håndverkeren kjøre mellom oppdrag uten å måtte tenke på oppbevaring eller usikker last. En optimal bilinnredning skal være praktisk, tilpasningsdyktig og aldri gå på kompromiss med sikkerhet og stabilitet. I en pressemelding fra Sortimo forsikrer selskapet at de har tenkt på alt dette når de nå lanserer et mobilitetssystem som heter SR5 – den femte generasjons bilinnredning.

– Skreddersydd hylleplan

Sikker transport krever en stabil og robust bilinnredning som man kan stole på. Alt fra enkel oppbevaring og lastesikkerhet, til orden i varebilen er viktig for å holde effektiviteten oppe hele dagen.

Annonse

– Istedenfor den tradisjonelle rammekonstruksjonen har vi utviklet sideprofiler av aluminium, en spesiell og unik oppbygning som er basis for alle delene i SR5-innredningen. For å ta hensyn til bilens form kan hylleplanen skreddersys. I tillegg har vi utviklet de nye SR-BOXXene som kan integreres med uttrekksskinner, både på og under hyllene i bilinnredningen – for optimal utnyttelse av lasterommet, forklarer Ole-Andreas Pettersen, Country Manager i Sortimo Norge, i pressemeldingen.

– Gjennomtenkt til hver minste detalj

Ifølge pressemeldingen kan SR5 konfigureres online for individuelle og bransjetilpasset behov, takket være Sortimos digitale plattform, mySortimo.

– Gjennom årene har vi lansert mange innredningsløsninger, og med SR5 garanterer vi at hver eneste komponent passer til alt, takket være Sortimos EcoSystem. I tillegg er Sortimos EcoSystem kompatibelt med Sortimo-partnere. For eksempel kan en av de siste Hilti-veskene integreres fullstendig i SR5. Alt dette gir kontinuitet i hele prosessen. Slik kan du skreddersy innredningen etter dine behov, uansett hvilken bransje du er i. SR5 er et system som er gjennomtenkt til hver minste detalj, avslutter Pettersen.