VA Tour Norge til Bodø og Tromsø

VA Tour Norge ble arrangert for første gang i mars 2018. I april 2019 står Nord-Norge for tur.

Les om fjorårets messe her.

– Vi er svært stolte av å kunne presentere nyheten om at VA Tour Norge 2019 kommer til Nord-Norge og skal arrangeres i Bodø og i Tromsø. Vi er veldig fornøyde med resultatet fra fjorårets VA Tour, sier Bjarne Haugland i en pressemelding. Han er daglig leder i VA- og VVS-produsentene VVP, som er en av arrangørene av VA Tour Norge.

Annonse

Spennende temaer

Seminarene inneholder viktige emner, som hvordan man kan få tilgang til sine data når man jobber på feltet, sikkerhet i vannkummer, 3D-prosjektering, en presentasjon av det nye nasjonale senteret for vanninfrastruktur som vil tilby opplæring i planlegging, bygging og drift av vanninfrastruktur, effektive metoder for lekkasjesøk og mye mer.

– Vi er stolte over nå å kunne presentere et topp aktuelt seminarprogram, sier Bjarne Haugland. Jeg håper virkelig at alle i bransjen ser verdien i å ta del i disse kompetansehevende foredragene, som gir inspirasjon og kunnskap som man siden kan ta med tilbake til arbeidsplassen.

Gratis

Seminarene er helt kostnadsfrie og ingen spesiell påmelding er påkrevd, bortsett fra at man registrerer sitt besøk til VA Tour Norge.