Arstec ansetter produktsjef for Floatring

Martin Broen er ansatt i Arstec AS som produktsjef FloatRing, en vektfordelingsring for kumrammer.

– FloatRing er utviklet for å overføre trafikkbelastningen ned i veikroppen i stedet for ned til toppring eller kjegle. Dermed følger rammen veibanens bevegelser gjennom årstidene, opplyser selskapet i en pressemelding.

Nyansatt produktsjef Martin Broen er ingeniørutdannet, og har mange års erfaring med salg av automatiske parkeringsanlegg i Skandinavia.

Annonse

– Hos oss skal han lede arbeidet med markedsføring og videreutvikling av Floatring-løsningen. I kommunaltekniske miljøer blir løsningen karakterisert som den største nyvinningen rundt kummer siden flyterammen kom på 1970-tallet. Vi har brukt tre år på å teste og dokumentere egenskapene med FloatRing. I forbindelse med at FloatRing i år skal lanseres for hele det norske markedet, er vi veldig glad for å få Martin med på laget, sier daglig leder Eirik Strand i Arstec AS i pressemeldingen.

– Jeg gleder meg til å komme i gang i jobben. Spesielt å reise rundt i møter med kommuner og rådgivende ingeniører i både Norge og Sverige. Floatring er et spennende produkt å jobbe med, og det blir spennende å komme inn i det kommunaltekniske miljøet i Skandinavia med dette og andre relevante produkter, sier Martin Broen i den samme pressemeldingen.

Arstec AS har siden 1979 vært leverandør av løsninger, produkter, maskiner og utstyr til asfalt- og veivedlikehold. Selskapet har de siste årene utvidet sitt sortiment til også å inkludere kommunalteknikk.

Arstec AS er i dag forhandler i Skandinavia, Baltikum og Polen for flere europeiske og amerikanske produsenter, i tillegg til egenutviklede produktserier og løsninger.