VA Tour Norge til Nord-Norge

VA Tour Norge, messen som ble arrangert for første gang i mars 2018 på fire steder, arrangeres igjen i april 2019 – denne gang også i Tromsø og Bodø.

Les om årets messe her.

– Vi er svært stolte av å kunne presentere nyheten om at VA Tour Norge 2019 kommer til Nord-Norge og skal arrangeres i Bodø og i Tromsø. Vi er veldig fornøyde med resultatet fra årets VA Tour, sier Bjarne Haugland i en pressemelding. Han er daglig leder i VA- og VVS-produsentene VVP, som er en av arrangørene av VA Tour Norge.

Annonse

Seks byer

Hovedformålet med VA Tour Norge er å skape regionale møtesteder rundt om i Norge, der alle de som jobber med VA kan komme og treffe sine leverandører, se alle nyheter og dessuten få en kunnskapsoverføring gjennom VA Tour Norges seminarprogram. På messene vises de siste nyhetene innen produkter og teknikk, og utstillere er 20-tallet av medlemmene i bransjeforeningen VA- og VVS-produsentene VVP.

Seminarer med aktuelle emner vil også bli tilbudt i 2019, og denne gangen sikter arrangøren på et enda bedre og viktigere seminarprogram for å bygge videre på VA Tour Norge som et sted for opplæring og kompetanseutveksling.

– Ikke nok med at vi kommer tilbake i 2019; i april 2020 kommer VA Tour Norge til å arrangeres på seks steder fra sør til nord: Kristiansand, Oslo, Bergen, Trondheim, Bodø og Tromsø. Da regner vi med at VA Tour vil ha blitt en etablert og naturlig møteplass for hele bransjen, avslutter Bjarne Haugland.

VA Tour Norge 2019 arrangeres den 24. april på Radisson Hotel i Tromsø og den 26. april på Radisson Hotel i Bodø.