Vidar er ny sjef for E39 Mandal

Vidar Stormark (47) er ansatt som utbyggingssjef for Nye Veiers E39-prosjekt Mandal øst – Mandal by. Prosjektet har en kontraktsum på 1,5 mrd kroner eks mva.

Stormark kommer fra jobben som prosjektsjef i Consto sør, lokalisert i Rogaland. Consto med hovedsete i Tromsø var i 2017 rangert som Norges sjuende største entreprenørfirma. Han har også 18 års virke i kristiansandsfirmaet Kruse Smith som prosjekt- og avdelingsleder, opplyser Nye Veier AS i en pressemelding.

Ønsker å prøve byggherre-rollen

– Jeg har fulgt med Nye Veier siden selskapet ble startet, og kjent på interessen for å teste ut rollen på byggherresiden. Å bli en del av et relativt nystartet firma trigget meg, sier Vidar Stormark som er født og oppvokst i Vennesla.

Annonse

Prosjektdirektør for utbyggingsområde E39, Asbjørn Heieraas er fornøyd med å ha fått permanent besatt den sentrale stillingen.

– Vi er glad for å få Stormark med på laget. Det er en sentral rolle som bekles av en person med solid erfaring fra entreprenørbransjen, sier Heieraas i pressemeldingen.

Vidar Stormark tiltrer jobben like over ferien.

Kontrakten Mandal øst – Mandal by består av sju kilometer ny firefelts E39 med fartsgrense 110 km/t, pluss sju kilometer med ny tilkomstvei til Mandal med fartsgrense 90 km/t. Kontraktsum er 1,5 mrd kroner, eks mva. Anleggsstart er årsskiftet 2019/-20, og skal stå ferdig sommeren 2022