Ny skilt-avtale gjør Ahlsell komplett

I lang tid har skilt og arbeidsvarslingsutstyr vært savnet i Ahlsells sortiment. Nå inngår de et samarbeid med Euroskilt, og dermed er dette hullet tettet. (ANNONSØRINNHOLD)

(SPONSET ARTIKKEL – Denne artikkelen er betalt innhold fra Ahlsell)

Ahlsell satser tungt på samferdsel om dagen, noe som innebærer introduksjon av nye produktsortimenter. Nå gleder de seg til å kunne tilby arbeidsvarslingsmateriellet kundene deres har etterspurt.

Annonse

– Med denne avtalen blir vi endelig en komplett leverandør, sier Geir Inge Sørensen i Ahlsell.

Et naturlig valg

Lenge har Ahlsell erfart at kunder som ellers handler alt hos dem må legge inn et ekstra stopp – eller en ekstra ordre – for å kjøpe skilt og arbeidsvarslingsutstyr.

Nå har de vært på utkikk etter en samarbeidspartner som gjør at de kan tilby også dette, og valget falt til slutt på Euroskilt.

Terje Mork og Geir Inge Sørensen

NY AVTALE: Terje Mork, salgs- og markedssjef i Euroskilt, holder godt på den nye avtalen med Ahlsell og divisjonsdirektør VA, Geir Inge Sørensen. (Annonse / foto: Ahlsell)

– Euroskilt er jo den ledende leverandøren av skilt og trafikksikkerhetsmateriell. Derfor var det et naturlig valg for oss, forteller Sørensen, divisjonsdirektør VA i Ahlsell.

Han er sikker på at dette vil bli et godt samarbeid.

En komplett leverandør

Sørensen ser frem til å jobbe med å styrke organisasjonen på samferdsel. Det er et mål for dem å bli en fullsortiment-leverandør på samferdsel.

– Nå er vi innstilt på å bygge opp deler av organisasjonen rundt dette. Vi er den mest tverrfaglige grossisten og logistikkpartneren innenfor el, byggindustri, VVS og VA. Når vi nå får inn Euroskilts sortiment i tillegg, blir vi en mer komplett leverandør innen samferdsel og VA, sier divisjonsdirektøren.

Sørensen forteller at de hittil kun har fått gode tilbakemeldinger på nyheten.

Glade kommuner

Spesielt fra kommuner de har rammeavtaler med har det kommet flere lettelsens sukk. Gleden merkes også i egne kontorlokaler.

– Mange kommuner har etterlyst skiltsortiment lenge. Nå kan vi endelig tilby dem det. Tilbakemeldingene vi har fått både fra dem og entreprenører har utelukkende vært positive. Dette er en satsing vi har veldig tro på. Hele salgsorganisasjonen synes dette er fantastisk. Vi har savnet skilt og arbeidsvarslingsmateriell. Nå får vi endelig jobbet med det, sammen med Euroskilt! Det skal bli godt å gå ut og presentere dette sortimentet til kundene våre, sier Geir Inge Sørensen.

Mer info hos Ahlsell.