Mann og maskin til leie

Første utleieselskap som tilbyr maskin og maskinfører i én pakke. Strand Bemanning melder om stor interesse for «Mann&Maskin».

Å leie mann og maskin er velkjent for entreprenørbedrifter, der kostnadene er mer konstante enn oppdragsmengden.

Kjøring på timer og innleie av mann og maskin skjer ofte mellom bedrifter som kjenner hverandre og etter hva man har og trenger kapasitet til.

Annonse

Utleie- og bemanningsbransjen er ikke en del av det bildet. Bemanningsselskaper leier ut arbeidsfolk. Utleieselskaper leier ut maskiner.

Mann og maskin

Men nå har Strand Bemanning AS åpnet et nytt tilbud: Mann og maskin. Her kan man leie både utstyr og arbeidskraft i én og samme pakke. Det skal være første gang et slikt tilbud lanseres i utleiebransjen.

– Ja, det er visst første gang det skjer fra utleiesiden. Konseptet er enkelt: Hos oss kan du leie maskin og bemanning etter behov. Nylig priset jeg et tilbud på syv mann på én maskin. Vi har fått mye positive tilbakemeldinger. Da er dette gøy å jobbe med, sa Martin Skårer da vi møtte ham på Arctic Entrepreneur i januar.

Han er ansvarlig for det nye tilbudet hos Strand Bemanning. Folkene som leies ut under ordningen skal kunne kommunisere på minimum engelsk, men selskapet har også svensker og nordmenn på stallen.

Oppdatering: Kan hende Strand Bemanning ikke er først på dette. Fra en leser får vi etter publisering får vi vite at et annet selskap lanserte en slik tjeneste for 5-6 år siden, men vi finner ikke noe aktivt selskap med det oppgitte navnet i dag.