Han skal selge Hammerglass i Norge

Øystein Melleby er nytilsatt salgsansvarlig for Hammerglass. – Enormt potensial i Norge. De fleste gravemaskinførere jobber med pigging, sier Melleby.

SKIEN: Fra 1 januar 2018 er Øystein Melleby ansatt som salgsansvarlig for Hammerglass Automotive i Norge. Han har lang erfaring innen anleggsbransjen og kommer nærmest fra Normann Olsen Maskin AS som Account Manager for Manitou.

Oppgave

Mange kjenner kanskje Øystein fra dekkbransjen, der han i mange år arbeidet for Goodyear Dunlop.

Annonse

– Øysteins oppgave er å informere om Hammerglass forskjellige løsninger for anleggsmaskiner. Både ute på plass hos maskinimportører og hos brukere over hele landet, sier Hammerglass-sjef Bengt Nilsson i en pressemelding.

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Potensialet for produktet er jo enormt her i Norge. De fleste gravemaskinførere arbeider med pigging i større eller mindre grad. De har egentlig en ganske utrygg arbeidssituasjon. Jeg håper å treffe mange nye og gamle ansikter på Arctic Entrepreneur, deretter begir jeg meg ut på vegene, sier Melleby i pressemeldingen.

Hammerglass tilbyr uknuselige glassløsninger for alle typer anleggsmaskiner. Produktene er blant annet testet med tre kilo TNT fra tre meters avstand, og er godkjent for bruk der det finnes risiko for udetonerte eksplosiver eller risiko for steinras.