Nor Slep kutter Langendorf – går «all in» med Quadro tippsemi

Nor Slep avslutter salget av Langendorf produkter i Norge og Sverige. Satser i stedet tungt på revitalisert Quadro tippsemi.

Nor Slep AS har i over 15 år forhandlet produkter fra tyske Langendorf på det norske og svenske markedet. Etter finanskriseåret 2009 har Langendorf vært gjennom forskjellige eierstrukturer.

Polsk eier

I 2016 overtok et polsk firma aksjemajoriteten i Langendorf. Nå sier Nor Slep stopp.

Annonse

– Vi setter høye krav til våre underleverandører når det gjelder effektiv kommunikasjon, leveransepunktlighet og opplevd kvalitet. Samtidig som tilgang på reservedeler er en prioritert funksjon. Vi har i samråd med Langendorf valgt å avslutte samarbeidet, sier daglig leder Tom Erik Spartveit i en pressemelding fra Nor Slep AS.

Her framgår det at Langendorf ønsker å forbli på det norske markedet, og at produsenten vil distribuere sine produkter gjennom andre kanaler i løpet av januar 2018. Mer info om dette i en annen artikkel, når vi får kontakt med Langendorf.

Satser på QuadroWall

De som har en Langendorf henger i drift vil ikke møte stengte dører hos Nor Slep AS. Selskapet besitter fortsatt et omfattende delelager og vil fortsette å yte service og delesalg til alle som har et Langendorf produkt levert av Nor Slep.

Når Nor Slep nå gir seg som forhandler av Langendorf vil selskapet ikke overraskende i stedet satse tungt på egenutviklede QuadroWall tippsemitrailer i et utvidet utvalg.

– QuadroWall har tidligere kun vært levert med Gullkantdumper. Fremover vil vi også levere den med HalfPipe dumper og tekniske modifikasjoner i chassiset. Det vil redusere egenvekten betydelig. Quadro har en enestående chassisdesign som ingen andre i Skandinavia eller Europa tilbyr, sier Tom Erik Spartveit i pressemeldingen.