Erfarne ferskinger i Nasta

Nasta AS har fått to nye karer som selgere i Oppland og Oslo/Akershus. Tom Ola Bjerkestuen og Roar Aaserud er antakelig ukas mest erfarne ferskinger i ny jobb.

HOVINMOEN: – Jeg har vært over 20 år i Scania. Det blir gøy å prøve noe nytt. Og om jeg skulle gjøre noe nytt, så måtte det bli nå.

Fra Scania til Nasta

Det sier Tom Ola Bjerkestuen. Han har nylig tiltrådt som maskinselger i Nasta AS, med ansvarsområde i Oslo og Akershus. Det ansvarsområdet tar han over etter Fred Partyka.

Annonse

Bjerkestuen kommer altså fra Norsk Scania AS, der han gjennom årene har hatt et vell av ulike oppgaver. Han har vært sentral i mye av selskapets demoaktiviteter med Test&Drive og Scania Winter.

Også i distrikt Oppland har Nasta AS fått inn en ny mann på salg. Der har Roar Aaserud tatt over etter Helge Myrhaug. Aaserud er ny på salg, men en godt erfaren maskinmann på brukersiden.

Fra drift til salg

Han har vært 14 år i Hæhre, mange av dem som driftsleder i Hæhre Maskinutleie. Det siste året har han vært driftsleder i Nordby Maskin.

– Jeg har jobbet med bruk av maskiner i 16 år. Nå gleder jeg meg til å jobbe salg av kvalitetsprodukter som Hitachi og Bell, sier Aaserud.