Glad messehelg for Reier og Ann-Christin – og 10 000 andre

Over 10 000 personer besøkte 115 utstillere på 50 mål messe. Det var ikke småtterier som fant sted Anlegg 2017 i Haugesund. Reier Bryne fikk en titt på sin nye arbeidsplass sammen med kjæresten Ann-Christin Egeland.

RAGLAMYR: Reier Bryne (27) er en glad og forventningsfull kar. I slutten av mai tar han i bruk sin nye arbeidsplass: En Cat 330F. Med et AMV XD 1155 RH boretårn skal det bores mye meter framover.

På Anlegg 2017 fikk han ta en titt på den nye maskinen sammen med kjæreste og samboer Ann-Christin Egeland (24). De to møttes på jobben. Han som maskinfører, hun som stikningsingeniør i ”TS-en”, Stangeland Maskin AS.

Annonse

Over 10 000 besøkende

De to var blant de totalt 10 096 glade og interesserte menneskene som besøkte Anlegg 2017 i Haugesund forrige helg. Her fikk de se nyheter og velkjente produkter fra 115 utstillere, spredt ut over et rekordstort areal på 50 mål tomt ved Amanda Storsenter på Raglamyr.

Under åpningsseremonien avduket MEF-formann Arnstein Repstad det som blir den viktigste minigraveren i Hordaland og Nord-Rogaland:

OKABs nye rekrutteringsmaskin. OKAB-kollega Sogn og Fjordane lenger nord på Vestlandet ihar hatt stor suksess med sin minigraver som har vært med rundt som rekrutteringsverktøy på skoler og arrangement. Det er denne suksessen OKAB Hordaland og Nord-Rogaland håper å gjenskape.

Maskinen er en Kubota KX 016, med en Rototilt Rt 10 og trådløs fjernkontroll for stopp.

Anlegg ble organisert av en komité på ni personer fra MEFs lokallag i Sunnhordland og Nord-Rogaland. Det ble lagt ned ca 1000 timers arbeid fra lokallagets medlemmer. En liten «fun fact» til slutt: Det gikk med 2600 tonn sand til planering av messeområdet før innrykk av utstyr, telt og folk.