Ny sjef i Kynningsrud

Ivar Kynningsrud gir seg som sjef i Kynningsrud Fundamentering AS. Overlater spakene til NK Erling Omre.

– Daglig leder Ivar Kynningsrud har valgt å tre tilbake etter over 35 år i sjefsstolen i Kynningsrud Fundamentering. Første april overlater han roret til Erling Omre som kommer fra stillingen som assisterende daglig leder og prosjektsjef i selskapet.

Det opplyser Kynningsrud Fundamentering AS i en pressemelding.

Annonse

Erfaring

Når Ivar Kynningsrud (64) nå velger andre oppgaver i Kynningsrud Fundamentering er det med trygghet han overlater lederskapet til Erling Omre (56) fra Drøbak.

Erling har 32 års erfaring fra Veidekke: De første 16 årene fra mange store anleggsprosjekter på Østlandet, før han i 2001 ble en viktig del av Kynningsrud Fundamentering AS. Erling har siden 2004 vært prosjektsjef, medlem av ledergruppen og fungert som Jan Ivar Kynningsruds nærmeste leder (NK).

– Ivar har gjort en kjempejobb som leder for Kynningsrud Fundamentering. Han har bygget opp en meget kompetent og solid bedrift som har levert imponerende resultater i en årrekke. Når han nå ønsker å overlate ledelsen til nye krefter, er jeg glad for at vi har en så dyktig arvtager internt som Erling Omre til å ta over, sier styreleder Nils Hæstad i pressemeldingen.

Olav Stokkeland (52) kom fra stillingen som prosjektdirektør i AF Bygg Østfold til Kynningsrud Fundamentering i oktober 2016. Han overtok rollen som prosjektsjef i Kynningsrud Fundamentering 1. januar.