Leieavtale for 60 millioner

Utleiesenteret AS i Drammen har sikret seg en treårig rammeavtale med Isachsen Gruppen. Blir dermed én av to hovedleverandører til entreprenørkonsernet de tre neste årene.

KOBBERVIKDALEN: Utleiesenteret AS har 37 ansatte på avdelinger i Drammen og Kongsberg. Selskapet slo seg nylig sammen med Høydespesialisten i Oslo og Akershus Utleie.

Uleiesenteret AS

Utleiesenteret AS har 1000 lifter og 100 gravemaskiner.

– De tre firmaene er nå med omsetning på over 300 millioner kroner Østlandets største leverandør av utstyr til det proffe markedet, med nærmere 1000 lifter og 100 gravemaskiner til disposisjon, sier salgs- og markedssjef Morten Dahl i en pressemelding fra Utleiesenteret AS.

Annonse

Tre år rammeavtale med Isachsen

Den nye rammeavtalen med Isachsen Gruppen er en av de største langsiktige avtalene Utleiesenteret AS har inngått.

– Vi har vært en av mange leverandører som har leid ut maskiner og utstyr til Isachsen. Vi er svært fornøyd med at selskapet nå har valgt oss som én av to hovedleverandører de tre neste årene. Dette er helt klart med på å styrke vår posisjon i entreprenør- og anleggsmarkedet, sier salgs- og markedssjef Morten Dahl.

Han anslår at det her vil dreie seg om en avtale til en verdi av rundt 20 millioner kroner hvert av de tre neste årene.

 

Velger fleksibilitet

Isachsen Gruppen har drøyt 600 ansatte og base i Nedre Eiker. Selskapet en del av det nylig fusjonerte selskapet BetonmastHæhre, som blir en av landets største bygg- og anleggsentreprenører med over 2.200 ansatte og nærmere 10 milliarder kroner i omsetning. Nylig kjøpte konsernet også anleggsgartnerselskapet Steen & Lund AS i Lier.

– Hvorfor Utleiesenteret? Det handler om fleksibilitet, tilgjengelighet og service. I tillegg er det også en fordel for oss at selskapet nå har avdelinger og tilgang til utstyr både i Drammen, Kongsberg, Oslo og på Gardermoen, sier Håvard Kjenseth i pressemeldingen.

Han er leder for marked og kontrakt i Isachsen Gruppen.