Dette er Hymax sin nye salgssjef

Finn Thrane Johansen (46) går fra Rototilt til Hymax. Begynte som salgssjef i Hymax 1. april.

Finn Thrane Johansen er fra 1. april salgssjef i Hymax AS. Han kommer fra stillingen som daglig leder i Rototilt AS, Rotilts norske virksomhet.

Norske eiere

– Dette blir veldig spennende. Jeg gleder meg til å jobbe med spennende produkter og dyktige mennesker i Hymax. Jeg ser fram til å jobbe i et selskap med norske eiere, etter å ha jobbet med utenlandske eiere i to tidligere stillinger. Vi hadde et godt forhold til Hymax i Rototilt, sier Finn Thrane Johansen.

Annonse

Han tiltrådte stillingen 1. april. Åpen dag på hovedkontoret i Brumunddal var hans første «offisielle» opptreden i selskapet.

Johansen har jobbet i Rototilt AS fra 2014. Før det var han daglig leder for Atlet gaffeltrucker i Norge. Tidligere har han jobbet i Volvo lastebil i 12 år fordelt på to perioder, samt nær fire år i Pon Equipment.