E134-kontrakt til Utleiesenteret

Utleiesenteret AS i Drammen skal levere maskiner og utstyr til utbyggingen av den siste parsellen av E134; Trollerudmoen-Saggrenda.

Det dreier seg om en leveranse til de tsjekkisk-norsk arbeidsfellesskapet Metrostav, HAG Anlegg og Bertelsen & Garpestad, som nylig inngikk en kontrakt til en verdi av 643 millioner kroner for å bygge ut siste E134-etappe på Kongsberg; den fem kilometer lange parsellen Trollerudmoen-Saggrenda. Det skriver Utleiesenteret i en pressemelding.

Parsellene inneholder to tunneler og en bro. Hele veiprosjektet skal etter planen stå ferdig høsten 2019.

Annonse
Prosjektselger Marius Johansen (t.v.) i Utleiesenteret AS og prosjektleder Kristoffer B. Aase i HAG Anlegg kommer til å samarbeide tett i tiden som kommer. (Foto: Utleiesenteret).

Prosjektselger Marius Johansen (t.v.) i Utleiesenteret AS og prosjektleder Kristoffer B. Aase i HAG Anlegg kommer til å samarbeide tett i tiden som kommer. (Foto: Utleiesenteret).

Betydelig leveranse

Salgssjef hos Utleiesenteret; Morten Dahl, er veldig fornøyd med den nye kontrakten.

– Dette er en betydelig leveranse for Uteleiesenteret, og vi ser fram til å samarbeide med de tre selskapene i arbeidsfellesskapet, sier Dahl.

– Vi har tidligere jobbet tett med Utleiesenteret, og vi er veldig godt fornøyd med både oppfølging, service og fleksibilitet for øvrig. Det er også en stor fordel i forhold til E134-prosjektet at Utleiesenteret har egen avdeling på Kongsberg, sier prosjektleder Kristoffer B. Aase i HAG Anlegg.

Annonse

Østlandets største

Like før juli i fjor kjøpte gründerne og investorene Rune Isachsen og Terje Stykket over halvparten av aksjene i utleieselskapene Høydespesialisten i Oslo, Akershus Utleie og Uteleiesenteret i Drammen. De tre selskapene er dermed samlet sett Østlandets største leverandør av utstyr til det proffe markedet med nærmere 1000 lifter og 100 gravemaskiner til disposisjon. Totalomsetningen er på over 300 millioner kroner.